[vc_row][vc_column][vc_column_text]    

Maaltijdboxen zijn ideaal!

In een maaltijdbox zitten alle benodigde ingrediënten die nodig zijn om een aantal gerechten klaar te maken.
De recepten om de gerechten klaar te maken zitten uiteraard ook in de box. Het enige dat je hoeft te doen is de gerechten zelf klaar te maken in je eigen keuken.
Kenmerkend voor de maaltijdboxgerechten zijn de volgende aspecten; gezond, afgemeten, voordelig, milieuvriendelijk, inspirerend, gratis thuisbezorgd, gemak, gevarieerd en lekker!

Door de vele maaltijdboxbezorgers is het soms moeilijk om een keuze te maken. Op deze website kun je daarom gebruik maken van onze maaltijdboxvergelijker.
Je weet dan zeker dat je altijd de maaltijdboxaanbieder kiest die het beste bij je leefomstandigheden, budget, profiel of huishouding past.

Elke dag plaatsen wij een “Gerechtvandedag” online met een kookvideo en kooktips. Het “Gerechtvandedag” is een gerecht dat te bestellen is bij een van de maaltijdboxleveranciers.
Met behulp van onze extra kookinstructies moet het iedereen lukken om elke dag van een standaard maaltijdboxgerecht iets uitzonderlijks te maken.

Kookworkshop


Onder leiding van onze kok Saman Waterval (deelnemer bij Topchef Academy) een gesponsorde kookworkshop volgen (24,95 pp) in onze eigen kookstudio in het centrum van Utrecht? Klik hier voor meer informatie.

(Bron foto: Topchefacademy.nl)

Veel kijk- en kookplezier!


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]