8 personen (ma, di, wo)
12 personen (do, vrij, za, zo)

Alles is bespreekbaar maar gaat altijd in overleg met de kok.

3 weken van te voren is de deadline.

Dit heeft te maken met eventuele bestellingen en inkoop.

Ja, de kosten per extra uur bedragen 110,– ex btw. Dit is inclusief drank.

Ja. Deze kan bijgehuurd worden 45,–

Ja dit is mogelijk, maar alleen op afspraak.

Helaas niet, 3 weken van te voren horen wij graag het definitieve aantal gasten. Dit heeft te maken met inkoop, afstemmen van personeel en ruimte huur.

De annuleringsvoorwaarden zijn afhankelijk van de kok die u gaat ondersteunen.  De annuleringsregelingen zullen op de offerte vermeld worden die van de kok zult ontvangen.

Bij het all-inclusive arrangement wordt het grotendeels bepaald door Kooklessen.nl. Indien u zelf suggesties heeft, gaat dit altijd in overleg met Kooklessen.nl.
De gerechten zijn gevarieerd. Vis-, vlees-, vegetarisch- en schaaldiergerechten zullen de revue passeren.
De recepten zijn smaakvol en veelzijdig, maar jullie zijn volledig vrij om jullie eigen draai er aan te geven. Er zullen additionele ingrediënten zijn om het gerecht helemaal naar je eigen zin te maken.

Er zullen diverse technieken aan bod komen tijdens de bereidingsprocessen. Daarnaast zullen de koks jullie diverse smaken laten proeven en dan uitleggen welke techniek ze gebruiken. Maar ook praktische tips en trucs zoals snijtechnieken en het mengen van diverse smaken komen aan bod.

Meestal wordt er gewerkt in groepjes. Dit kan van te voren door de boekers zelf worden gedaan of dit kan ad hoc worden geregeld tijdens de avond zelf.

Dit verschilt per grote van de groep.

Wanneer er schriftelijk of digitaal akkoord is gegeven (Mail) en de boeking op voorhand is betaald.

Dit moet 3 weken van te voren worden aangegeven.

Dit is mogelijk in overleg. We moeten van te voren met elkaar afstemmen om welke activiteit het gaat. Daarnaast is het van belang om helder te hebben hoeveel tijd jullie extra nodig hebben. Deze tijd zit niet bij de workshop inbegrepen dus er moet ook gekeken worden naar de beschikbaarheid van de ruimte. Ieder uur extra is 110,- excl. btw. Dit is inclusief drank!

De avond duurt in zijn geheel 3,5 uur. Dit is het koken, eten, food entertainment en proeverijen. Het daadwerkelijke koken is variabel. Jullie hebben in ieder geval tijd genoeg! Na afloop van de kookworkshop mag u nog 1 uur naborrelen in de ruimte.