Recept

Ingrediënten

  1. Paprika’s (1/2 paprika)
  2. Geitenkaas ( 1 dikke schijfje pp)
  3. Spinazie ( een goede hand spinazie pp)
  4. Peper en zout ( naar smaak)
  5. Room (scheutje)
  6. Knoflook 1 a 2 teentjes

Bereiding 1

Hak de spinazie fijn.
Verkruimel met een vork de geitenkaas. Meng deze met de spinazie en room. Voeg peper en zout toe. Vul de paprika’s met dit mengsel en zet 20 minuten in de oven op 200 graden

Bereiding 2

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe wat olie in de pan en fruit hierin voorzichtig de knoflook. Hij mag niet bruin worden. Voeg de spinazie beetje bij beetje toe totdat hij volledig is geslonken.
Voeg daarna de geitenkaas en de room toe tot dat je een mooi crèmeachtig mengsel hebt. Haal het vervolgens van het vuur en zet het aan de kant.
Halveer de paprika’s en ontdoe ze van hun zaden. Besmeer ze een beetje met olijfolie en zet de 20 minuten in de oven. Na 20 minuten haal je ze uit de oven en vul je ze met het geitenhaas-spinaziemengels. Dit gaat het handigste met een lepel. Vervolgens nogmaals 10 minuten in de oven totdat je een klein geschroeid laagje op je zit.