Workshop Tapas maken

Iedereen is tegenwoordig wel bekend met het Spaanse Tapas. Kleine delicate hapjes die goed samen gaan met een borrel en gezelligheid.
Deze Spaanse sferen en smaken kun je nu ook ervaren in het centrum van Utrecht.

Wat ga je maken

Je gaat aan de slag het maken van diverse hapjes. Vaak wordt er gewerkt met seizoensproducten waardoor de tapas kunnen variëren. Je kunt denken aan de volgende hapjes:

  1. Gehaktballetjes in rode tomaten-paprikasaus
  2. Toast/stokbroodje serranoham met rucola
  3. Bladerdeegpakketjes met geitenkaas en spinazie
  4. Garnalen in knoflook en peterselie
  5. Kipspiesjes met zoetzuresaus
  6. Tapenade met diverse soorten brood
  7. Aardappel chorizo taart
  8. Meloen met ham
  9. Eigengemaakte kruidenboter
  10. Gevulde champignons

 Hoe ziet het programma eruit

Je zult worden verwelkomt door onze kok met koffie en thee.
Als iedereen is gearriveerd zal de kok het je vertellen hoe de avond eruit komt te zien. Vervolgens zal de workshop beginnen met een kleine presentatie over de achtergrond en historie van de tapas. Daarna is het handjes uit de mouwen en gezellig aan de slag. Tijdens de workshop zal er ruimte en tijd zijn om een drankje te doen en allerlei lekkernijen te proeven.
De totale workshop zal 3 uur duren.

Dus kom gezellig bij ons langs in onze authentieke en pittoreske kookstudio aan de Oudegracht in Utrecht.