Als u een kookworkshop via Kooklessen.nl aanvraagt dan zal ik ervoor zorgen dat u een leuke avond zult hebben.

Saman Waterval is de naam, 31 jaar, geboren op het mooie bounty eiland Sri Lanka en opgegroeid in het bourgondische Eijsden, gelegen in Zuid Limburg. Dit is de plek waar op het op het gebied van koken allemaal begon: moeders keuken. Zij leerde mij de basis van het koken. Ik was dan ook regelmatig te vinden in de keuken op een krukje naast mijn moeder bij het fornuis.

In mijn jonge jaren en tot de dag van vandaag, reis ik de wereld over om nieuwe smaken en food sensaties te ontdekken. Van culinaire reizen door Europa, van Noord- en Zuid Amerika, tot Aziƫ. Eten ontdekken lijkt eindeloos door te kunnen gaan.

Daarnaast heb ik altijd gewerkt in diverse horecagelegenheden en heb ik goed leren functioneren in de professionele keuken. Ik heb het vak dan ook echt uit de praktijk geleerd.

Al deze ervaringen en belevingen breng ik samen met mijn team over bij mijn gasten tijdens onze kookworkshops. Goed eten, nieuwe smaken ontdekken en bourgondische gezelligheid. Dit zijn de kaders waarmee Kooklessen.nl werkt.

Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie en kies de smaak die bij u past!

Aanvraag Kookworkshop

U kunt zonder verplichtingen gebruik maken van onderstaand formulier om te informeren naar de totale kosten van de kookworkshop. Na ontvangst van het formulier zullen wij u laten weten of onze ruimte nog beschikbaar is en ontvangt u een offerte voor de totale kosten.

Waterval Productions
BTW nummer: NL 2110 36 377 B02
KVK nummer: 70309019