Vis kookworkshop

Volg nu onder leiding van TV-kok Saman Waterval of één van onze andere koks een (kook)workshop in het centrum van Utrecht.

U kunt zonder verplichtingen gebruik maken van onderstaand formulier om te informeren naar de totale kosten van de kookworkshop. Na ontvangst van het formulier zullen wij u laten weten of onze ruimte nog beschikbaar is en ontvangt u een offerte voor de totale kosten.

Onze werkwijze

Wat zit er allemaal bij

  1. Wij ontvangen het ingevulde aanvraagformulier.
  2. Op basis van de ingevulde gegevens benaderen wij één of meerdere geschikte bij ons aangesloten koks.
  3. Als een kok beschikbaar is wordt een optie geplaatst op de kookstudio. 
  4. De geselecteerde kok neemt rechtstreeks contact op met de aanvrager om de aanvraag te bespreken.
  5. De geselecteerde kok maakt een offerte op (en de daarbij behorende voorwaarden).
  6. Door acceptatie van de offerte wordt de kookworkshop definitief gemaakt. 
  7. De kok koppelt de offerte-bevestiging aan ons terug en de kookstudio wordt ook definitief vastgelegd.
  • Onbeperkt drank (bier, fris wijn)
  • Kookworkshop: Een ruim 3-gangendiner (borrelhapjes, amuses, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
  • Lunchworkshop: Een 4 of 6-gangendiner
  • De workshop duurt 3,5 uur
  • Je leert nieuwe technieken
  • Geschikt voor grote groepen
  • Je ontdekt nieuwe smaken
  • Geen onverwachte extra kosten
  • Dieetwensen horen wij graag
  • Gezelligheid en genieten staan bij ons hoog in het vaandel
  • Voor jong en oud
  • Minimaal 12 personen

Ronny: Voedingsdeskundige, kok en ondernemer met een missie!

Als puber wist ik het al: ik ga iets in de biologie doen! Wat dat ‘iets’ precies zou worden, daar had ik geen idee van. Nou, dat is een heel bijzonder levenspad geworden!

De eerste 14 jaar heb ik voor en in de klas doorgebracht, eerst als technisch onderwijsassistente en later als docent biologie en gezondheidskunde.

In 2000 ben ik uit het onderwijs gestapt en heb als consultant en later projectmanager kennis gemaakt met de commerciële wereld, overheden en het ICT-werkveld. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na 14 jaar ICT ben ik weer de boeken in gedoken. Na twee jaar van studeren mocht ik mezelf Voedingsdeskundige en ‘Groene kok’ (Groene Kookacademie Koks) noemen en daarmee was Voeding&Z een feit!

Website: https://www.voedingenz.nl/