Kooklessen werkt samen met verschillende koks. Afhankelijk van de beschikbaarheid en de wensen van klant wordt er een geschikte kok benaderd om de kookworkshop in goede banen te leiden. (Wij zijn altijd op zoek naar gezellige zelfstandig werkende koks om aanvragen op te volgen: 06-24571309.)

Saman Waterval

Als u een kookworkshop via Kooklessen.nl aanvraagt dan zal ik ervoor zorgen dat u een leuke avond zult hebben.

Saman Waterval is de naam, 31 jaar, geboren op het mooie bounty eiland Sri Lanka en opgegroeid in het bourgondische Eijsden, gelegen in Zuid Limburg. Dit is de plek waar op het op het gebied van koken allemaal begon: moeders keuken. Zij leerde mij de basis van het koken. Ik was dan ook regelmatig te vinden in de keuken op een krukje naast mijn moeder bij het fornuis.

 

Ronny: Voedingsdeskundige, kok en ondernemer met een missie!

Als puber wist ik het al: ik ga iets in de biologie doen! Wat dat ‘iets’ precies zou worden, daar had ik geen idee van. Nou, dat is een heel bijzonder levenspad geworden!

De eerste 14 jaar heb ik voor en in de klas doorgebracht, eerst als technisch onderwijsassistente en later als docent biologie en gezondheidskunde.

In 2000 ben ik uit het onderwijs gestapt en heb als consultant en later projectmanager kennis gemaakt met de commerciële wereld, overheden en het ICT-werkveld. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na 14 jaar ICT ben ik weer de boeken in gedoken. Na twee jaar van studeren mocht ik mezelf Voedingsdeskundige en ‘Groene kok’ (Groene Kookacademie Koks) noemen en daarmee was Voeding&Z een feit!

Website: https://www.voedingenz.nl/

 

 

Bob van den Bunt

Koken met Bob staat voor BBQ-workshops en BBQ live catering, en is gevestigd in het midden van het land. Mocht je kipsateetjes op verbrande houten stokjes en suffe worstjes verwachten dan ben je hier aan het verkeerde adres, ik breng authentieke BBQ! Smokers, Kamado’s met gloeiend houtskool, open vuur met eiken- en fruithout gestookt. Hele Côte de Boeuf, staartstuk, Spicy chickenwings en 16 uur gegaarde spareribs.

Houd je van lekker eten, om het te maken en op te eten, dan is een kookworkshop een echte aanrader.
Ik kom naar je toe op het werk, bij je thuis of het kan bij de sfeerlocatie van Koken met Bob.

Een kookworkshop leent zich bij uitstek voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of gewoon voor gezelligheid met vrienden.
Met een workshop koken leer je meer over de ingrediënten, bereidingstechnieken en ga je zelf aan de slag en proef en geniet je van de heerlijkste gerechten. Dit alles onder begeleiding van een professionele chef-kok.

Website: https://kokenmetbob.nl/