Nieuw: Kookworkshop Italiaanse lunch – de zon op je bord

Gedurende een gezellige ochtend/middag worden er diverse soorten gerechten gemaakt die samen een heerlijke uitgebreide lunch vormen. Het definitieve menu stelt u samen met kok vast.

De workshop kan geboekt worden van 11.00 – 14.00 uur of van 11.30 – 14.30 uur

De Italiaanse lunch bestaat uit 4-gangen:

  • Bruchette
  • Soep of pasta
  • Warm gerecht als bijvoorbeeld frittata, focaccia, ovenschotel, salade
  • Dessert

De lunch kan naar wens uitgebreid worden tot een luxe lunch van 6-gangen. Ik dat geval zal de totale duur van de workshop met ongeveer een half uur verlengd worden.

Kosten

    • Minimaal 12 personen
    • Een reguliere lunchworkshop 4-gangen all-in kost EUR 64,95 (ma, din, wo)
    • Een uitgebreide lunchworkshop 6-gangen all-in kost EUR 74,95 (ma, din, wo)

Programma

Wat zit er allemaal bij

Na ontvangst met een drankje en een schaal met anti-pasti, volgt de uitleg over het menu dat met elkaar wordt bereid. Vervolgens gaat het gezelschap in koppels of drietallen, onder deskundige begeleiding, aan de slag met de diverse recepten. Ieder koppel/drietal bereidt een of meerdere gerechten, samen vormen deze dan het gehele menu.

Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een drankje te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1,5 uur gaat iedereen aan tafel om te genieten van de heerlijke zelf bereide mediterrane gerechten.

  • Onbeperkt drank (bier, fris, wijn)
  • Ontvangst met anti-pasti
  • Een tafel vol heerlijke mediterrane gerechten
  • Begeleiding van een professionele kok
  • De workshop duurt ca. 3 – 3,5 uur
  • Je leert nieuwe technieken en ontdekt nieuwe smaken
  • Geschikt voor grote groepen, jong en oud
  • Geen onverwachte extra kosten
  • Met (di)eetwensen wordt rekening gehouden
  • Gezelligheid en genieten staan bij ons voorop

Ronny: Voedingsdeskundige, kok en ondernemer met een missie!

Als puber wist ik het al: ik ga iets in de biologie doen! Wat dat ‘iets’ precies zou worden, daar had ik geen idee van. Nou, dat is een heel bijzonder levenspad geworden!

De eerste 14 jaar heb ik voor en in de klas doorgebracht, eerst als technisch onderwijsassistente en later als docent biologie en gezondheidskunde.

In 2000 ben ik uit het onderwijs gestapt en heb als consultant en later projectmanager kennis gemaakt met de commerciële wereld, overheden en het ICT-werkveld. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na 14 jaar ICT ben ik weer de boeken in gedoken. Na twee jaar van studeren mocht ik mezelf Voedingsdeskundige en ‘Groene kok’ (Groene Kookacademie Koks) noemen en daarmee was Voeding&Z een feit!

Website: https://www.voedingenz.nl/