Schrijf je nu in al vanaf 1 persoon!

In samenwerking met Paulami van Spicetrip.nl organiseert  Kooklessen.nl nu kookworkshop op basis van “open-inschrijving” in het centrum van Utrecht. Het maakt dus niet uit of je alleen, met z’n tweeen of met een hele groep bent.

De eerst volgende open-inschrijving kookworkshop is op zondag 12 maart 2023 (klik hier) van 12.00 tot 16.00 uur (de open workshop van zondag 11 december is vol) .

“India staat bekend als het land van de specerijen. Het grootste deel van de Indiase keuken is vegetarisch vriendelijk met gebruik van verse groenten, fruit en bonen op de meest onverwachte manier. Tijdens deze workshop leer je de traditionele en authentieke Indiase keuken met ingrediënten die je in de supermarkt kunt vinden en die je thuis gemakkelijk kunt namaken. We koken allemaal samen en genieten later van de maaltijd.

Deze workshop heeft een nieuw menu en recepten uit heel India. Maar de echte ster van de dag zal aloo paratha zijn, wat een kunstwerk op zich is. Het is een dun flatbread maken met een vulling. En ja, iedereen die meedoet aan de workshop maakt zijn eigen flatbread! Groepsworkshops zijn alleen voor een maximale groep van 20 deelnemers. En elke deelnemer krijgt de kans om het gerecht 100% hands-on te proberen. De recepten worden stap voor stap uitgelegd.

Het wordt bovenal een gezellig avondje uit met je vrienden of familie, en als je alleen komt, maak je deze avond zeker vrienden.

(Dit zal geen vegetarische workshop zijn, maar als je dieetwensen of noten/soja-allergie hebt, laat het me dan van tevoren weten via een e-mail op info@spicetrip.nl of voeg een notitie toe tijdens het boekingsproces)”.

 

Reserveren gaat via de website van Paulami (Klik hier) .

All inclusive