Extra activiteiten / uitjes

Het is mogelijk om voor de kookworkshop nog een extra activiteit te ondernemen. Wij werken samen met meerdere organisatiebureaus die leuke teamuitjes verzorgen. U kunt natuurlijk ook zelf een activiteit organiseren en onze ruimte voorafgaand de kookworkshop bijhuren om alles in goede banen te leiden.

Het is ook mogelijk om onze ruimte af te huren zonder het kookarrangement. U betaald dan alleen de kosten voor de huur. Kijk op www.workshopruimte-utrecht.nl als u alleen de ruimte wilt huren zonder kookworkshop.

Evenementenbureau Manderstravel

Lucasbolwerk 18, 3512 EH Utrecht, 030-2271438

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!

Uitjesbazen

De Wasaa, 5469 BV Erp, 0413-302773

25+ originele bedrijfsuitjes

Ben je met jouw collega’s op zoek naar dé perfecte invulling van jullie bedrijfsuitje? Met een uitgebreid repertoire van 25+ activiteiten neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie personeelsuitje uit handen. Onder begeleiding van onze enthousiaste spelleiders kleden wij jullie bedrijfsuitje met lef en humor in. En dat op locatie naar keuze in heel Nederland en België.

Heb je al een specifieke activiteit in gedachten? Maak eenvoudig gebruik van de zoekfilter en kies hét gewenste bedrijfsuitje. Van actieve stadsspellen tot smakelijke diner games en van spannende escape games tot interactieve quizzen. Uitjesbazen verzorgt voor grote en kleine groepen hét ideale bedrijfsuitje. Zowel binnen als buiten. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee voor dé perfecte invulling van jullie bedrijfsuitje.

Als u een extra uitje wilt organiseren moet u rechtstreeks contact opnemen met het bureau dat het desbetreffende uitje aanbiedt. U kunt dan alle details bespreken met de partij die de activiteiten gaat uitvoeren. Als de extra activiteiten langer duren (of eerder beginnen) dan de kookworkshop dan zal er wel extra ruimtehuur door ons in rekening gebracht worden.