Sloephurenutrecht.nl

U bent bij ons aan het juiste adres om een gezellige dag in Utrecht te beleven. Wij proberen met onze tochten gezelligheid, flexibiliteit en een voordelige prijs na te streven. Kijk rustig even rond op de website om een impressie te krijgen van onze activiteiten. Daarnaast kunt u direct via deze website een vaartocht boeken of leuke ideeën met ons overleggen.

Met Varen in Utrecht.nl  is het bijvoorbeeld mogelijk om te genieten van een heerlijke goed verzorgde lunch, terwijl u door de prachtige grachten van Utrecht vaart. Het is mogelijk om op diverse locaties te stoppen. Denk bijvoorbeeld aan de Winkel van Sinkel, De Sterrenwacht, het Stadhuis, om de Dom natuurlijk niet te vergeten. Over regen hoeft u zich nooit zorgen te maken. Deze boten zijn voorzien van een overkapping. U zit dus altijd droog!

Wij nemen u mee op de Utrechtse wateren in de Papillon of de Borat. Beide sloepen zijn standaard uitgerust met koelbox, biertap en geluidsinstallatie. Daarnaast hebben beide sloepen een vergunning om met respectievelijk 28 en 36 personen door de Utrechtse grachten te varen. Deze sloepen zijn geschikt voor zowel bedrijfsuitjes, gezellige tochtjes en bruiloften als vrijgezellenfeesten, studentenactiviteiten en bijna al uw andere ideeen. Voor iedere activiteit bieden wij de juiste sloep!

Naast de kookworkshop is het ook mogelijk om een extra activiteit bij te boeken.

Bij grote gezelschappen is het noodzakelijk om de hele groep in 2 of 3 groepen in te delen. Door gelijktijdig te rouleren zal elke groep aan alle activiteiten kunnen deelnemen.